De uiterst teleurstellende reactie van Bovag voorzitter Arno Smits…

Arno Smits, voorzitter van Bovag rijscholen geeft een reactie op de vermeende wanpraktijken die door ons zijn aangekaart. Hij heeft inmiddels al aanpassingen gedaan op de website van zijn rijschool, maar verdomd het om de klanten correct te informeren. Er wordt nog steeds aangegeven dat zijn ‘collegiale toets’ een TTT is. Er vielen ons ookMeer lezen over “De uiterst teleurstellende reactie van Bovag voorzitter Arno Smits…”

BOVAG voorzitter een rommelaar? Arno Smits en zijn ‘zogeheten’ TTT

Arno Smits, voorzitter van de BOVAG rijscholen en tevens eigenaar van Smits opleidingen, biedt een collegiale toets aan voor een monsterbedrag van 224,-. Op de website noemt hij dit een tussentijdse toets, maar dat klopt niet. Dit is géén officieel CBR examen, en hiermee kunnen geen vrijstellingen worden verdiend voor het praktijkexamen. Leerlingen die denkenMeer lezen over “BOVAG voorzitter een rommelaar? Arno Smits en zijn ‘zogeheten’ TTT”

Collegiale toets NIET de oplossing | Extra drempel bij CBR rijbewijs B

De collegiale toets betekent eerst langs de concurrent, dan pas op examen. Een grap, nietwaar? Nee, ze zijn bloedserieus van start gegaan met een pilot van deze toetsing. Beoogde doel: De wachttijden verbeteren. Helaas, het effect is juist het tegenovergestelde! En als bonus meer kosten voor de leerling.